Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 gündür minibüste kalan köpek polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi

Antalya’da sahibi tarafından 3 gündür minibüste bırakıldığı iddia edilen köpek, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Küçük köpek, minibüsün camının tornavida yardımıyla açılmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da sahibi tarafından 3 gündür minibüste bırakıldığı iddia edilen köpek, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Küçük köpek, minibüsün camının tornavida yardımıyla açılmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi 3036 Sokak sakinleri, Almanya plakalı B HO4146 minibüste 3 gün önce bırakılan köpeğin yanına gelen olmayınca durumu polise bildirdi. Saat 14.30 sırasında olay yerine gelen ekip, tüm araştırmasına rağmen minibüsün sahibine ulaşamadı. Polisler, şikayetlerin devam etmesi üzerine yeniden minibüsün yanına geldi.
Çevrede yine araştırma yapan polis, bir sonuca ulaşamayınca itfaiye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale ekibinden destek istedi. İtfaiye ekipleri, minibüsün orta camını kerpeten ve tornavida yardımı ile açtı. Belediye ekibi, içeriye uzattığı köpek yakalama aparatı ile köpeği yakalamaya çalıştı ancak saatlerdir kapalı mekanda olan köpek, aparatı görür görmez koltukların altına kaçtı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri, aracın ön kapısını açmak zorunda kaldı. Yan kapısı da açılan minibüsün içinde, koltuğun altına saklanan köpek, yakalama aparatı ile yakalandı. Sağlıklı olduğu öğrenilen köpek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale ambulansı ile barınağa götürüldü.
Site yöneticisi Hamide Akyazı, "Araç 3 gündür burada. Polise ihbar ettik. Araçtan tedirgin olduk. Polisler geldiler baktılar, gittiler. Ama biz araca ne giren ne çıkan gördük. Apartman sakinleri olarak araçtan rahatsız olduk. Köpekte araç içinde. 3 gündür köpek de minibüs içinde aç susuz kalıyor" dedi.
Köpeğin götürülmesinin ardından olay yerine gelen minibüsün sahibi Çekya vatandaşı Alzbeta Sobotkova, köpeğini her gün gezdirdiğini olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ileri sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.