Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 gündür kayıp gençten haber alınamıyor

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Emre Demiroğlu’ndan perşembe gecesinden itibaren haber alamayan aile polisten yardım istedi.Edinilen bilgilere göre, Çarşamba Tarihi Köprüde midye satarak geçimini sağlayan Emre Demiroğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 gündür kayıp gençten haber alınamıyor

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Emre Demiroğlu’ndan perşembe gecesinden itibaren haber alamayan aile polisten yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre, Çarşamba Tarihi Köprüde midye satarak geçimini sağlayan Emre Demiroğlu, perşembe gecesi arkadaşlarıyla bir araya geldi. Önce bir restoranda alkol aldığı belirtilen Emre, iddiaya göre o gece arkadaşlarıyla saat 22.00 civarı ilçenin Batı Yaka tarafından Yeşilırmak Nehri kenarına inerek orada birlikte alkol almaya devam etti. Alkolün de etkisiyle orada T.G. ile K.T.’nin kavga ettiği öğrenildi. O kavgadan sonra Emre’den haber alınamadığı kaydediliyor.

Kayıp gencin eniştesi özellikle arkadaşlarından şüphelendiğini söylerken, gencin başka bir arkadaşı da belki eve tepki olarak uzaklaşmış olabileceğini öne sürdü. Emre’nin ailesi hayatından endişe ediyor.

Kayıp genç ve olayla ilgili polisin çok yönlü araştırma yaptığı ve 6 ayrı kişinin ifadesine de baş vurduğu bildirildi. Konuyla ilgili ise herhangi bir gözaltı işlemi gerçekleşmedi. Polis çok yönlü araştırmaya devam ederken, son görüldüğü yerde delil de topluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.