Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 buçuk aylık cenin polis uygulamasına takıldı

Gaziantep’te poşet içerisinde motosikletle taşınan 3 buçuk aylık bebek cenini uygulama yapan polis ekipleri tarafından fark edildi.Olay, önceki gün akşam Şahinbey ilçesi, Bayramlı Mahallesi yolu üzerindeki polis ekiplerinin asayiş uygulaması...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te poşet içerisinde motosikletle taşınan 3 buçuk aylık bebek cenini uygulama yapan polis ekipleri tarafından fark edildi.
Olay, önceki gün akşam Şahinbey ilçesi, Bayramlı Mahallesi yolu üzerindeki polis ekiplerinin asayiş uygulaması yaptığı yerde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, durumundan şüphelenilen motosiklet polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan inceleme ve arama sonucunda motosiklet üzerindeki şahıslara ait poşet içerisinde 3 buçuk aylık cenin bulundu.
Olay sonrası poşet içerisindeki bebek cenini incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken olayla ilgili 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alınan 3 şahıstan 2’si olayla ilgileri olmadığı anlaşıldığından serbest bırakılırken, bebek ceninini düşürdüğü iddia edilen 26 yaşındaki A.D. ise gözaltında tutulmaya devam etti.
“Kocandan bebek düşürdüm’’
Alınan ifadelerle birlikte netleşen olayın ayrıntıları ise kan dondurdu. İddiaya göre A.D. (26) isimli genç kadın evli ve şu anda cezaevinde olan kişiden hamile kaldı. Aradan 3 buçuk ay geçtikten sonra cezaevinde bulunan şahsın eşini arayan A.D.’nin “Kocandan bebek düşürdüm, bana yardım et bunu halledelim’’ dediği öne sürüldü.
“Bebek ceninini soğutucuda sakladı’’
Geçtiğimiz hafta düşük yaptığı 3 buçuk aylık bebek ceninini kısa bir süre soğutucuda saklayan A.D. isimli genç kadın, bebeğin babası olduğu ileri sürülen kişinin eşi ve bir diğer erkek şahısla birlikte defnedecekleri Bayramlı Mahallesi Mezarlığı’na giderken yolda polis uygulamasında yakalandı.
Serbest bırakıldı
Olay sonrası gözaltında tutulan A.D.’nin alınan ifadesi ve yapılan incelemesinde, bebek cenininin bilinçli değil de normal düşük olduğu ortaya çıkınca genç kadın serbest bırakıldı. Daha sonra Adli Tıp Kurumunda bekletilen 3 buçuk aylık bebek cenini defnedilmek üzere A.D.’ye teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.