Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 kilogram esrarla yakalanan şahıslara 8 yıl hapis cezas

Bolu’da Mayıs ayında TEM otoyolunda durdurulan otomobilin yakıt deposunun içinde ayrı bir bölüme gizlenmiş 29 kilogram toz esrarla yakalanan İbrahim A. ve Burhan Ü., 8’er yıl 20 gün hapis cezasına çarptırılırken, karar sonrasında mahkemede...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da Mayıs ayında TEM otoyolunda durdurulan otomobilin yakıt deposunun içinde ayrı bir bölüme gizlenmiş 29 kilogram toz esrarla yakalanan İbrahim A. ve Burhan Ü., 8’er yıl 20 gün hapis cezasına çarptırılırken, karar sonrasında mahkemede bulunan İbrahim A.’nın çocuğu “Babamı bırakın” diyerek ağladı.
Bolu’da TEM otoyolunda İstanbul istikametine giden Burhan Ü. ve İbrahim A., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durduruldu. Narkotik köpeği ’Sezar’ ile otomobilde yapılan aramada yakıt deposunun alt kısmında ayrı bir bölüme gizlenmiş 29 kilogram esrar bulundu. Operasyon sonrasında gözaltına alınan ve tutuklanan İbrahim A. ve Burhan Ü.’nün karar duruşması yapıldı. İki şahıs mahkemede suçlarını kabul ederek, pişman olduklarını söylediler. Mahkeme heyeti her iki sanığa da 8’er yıl 20 gün hapis cezası verdi.
“Babamı götürmeyin”
Duruşma salonunda bulunan İbrahim A.’nın ailesi ve çocukları kararın ardından gözyaşlarına boğuldular. İbrahim A. jandarmaların arasında duruşma salonundan çıkarılırken duygu dolu anlar yaşandı. İbrahim A.’nın çocukları babalarının bacağına sarılarak jandarma ekiplerine “Ne olur babamı götürmeyin” diyerek gözyaşlarına boğuldular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.