Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 Suçtan Kaydı Olan Şahıs Son İşinde Yakalandı

Mersin’in Tarsus İlçesinde 25 Suçtan Kaydı Olan Şahis Aydınlatma Direğinin Metal Aksamlarını Sökmeye Çalişirken Polis Tarafından Yakalandı.‏ Şüpheli M.a.o. Sevk Edildiği Mahkemece Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
25 Suçtan Kaydı Olan Şahıs Son İşinde Yakalandı
Mersin’in Tarsus ilçesinde 25 suçtan kaydı olan şahıs aydınlatma direğinin metal aksamlarını sökmeye çalışırken polis tarafından yakalandı.?
Alınan bilgiye göre, gece devriye görevinde bulunan Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Kısım ekipleri, Kemalpaşa Mahallesi sokak üzerlerinde bulunan aydınlatma direklerinin metal aksamını sökmeye çalışan bir şahıs olduğu bilgisinin alınması üzerine seri şekilde olay yerine intikal etti. Bir erkek şahsın şüpheli davranışları üzerine şahsın yanına giden polis, şahıs üzerinde bulunan pense ve tornavidaları yere attığını görürken, ayrıca şahsın yanında ağzı açık çantanın içerisinde hırsızlık yapmak amacıyla kullandığı bağ makası, kontrol kalemi ve çuvalın olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şahsın kimliği istendiğinde aynı suçtan bir çok kez işlem yapılan M.A.O. (21) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Yapılan sorgulamada 25 adet çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu anlaşılan şüpheli M.A.O. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.