Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24 Yaşındaki Genç Babasına Kurşun Yağdırdı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 24 yaşındaki genç annesi ve kardeşlerine şiddet uyguladığı iddia edilen babasını önce av tüfeği ardından da tabanca ile defalarca ateş ederek öldürdü.Olay Ereğli ilçesine bağlı Külah Köyü’nde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 03:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 03:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
24 Yaşındaki Genç Babasına Kurşun Yağdırdı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 24 yaşındaki genç annesi ve kardeşlerine şiddet uyguladığı iddia edilen babasını önce av tüfeği ardından da tabanca ile defalarca ateş ederek öldürdü.
Olay Ereğli ilçesine bağlı Külah Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre Ayşe Kaymaz (46) çocukları Ayhan (24) ve Gökhan Kaymaz (14) ile tarlada çalıştıktan sonra akşam saatlerinde eve döndü. Yine iddiaya göre 4 çocuk babası Necati Kaymaz bir süre alkol aldıktan sonra eve gelen eşine, ardından da araya girmeye çalışan Ayhan Kaymaz ile kardeşi Göakhan Kaymaz’a şiddet uygulamaya başladı. Babası ile tartışan Ayhan Kaymaz evde bulunan av tüfeğini alarak iki el ateş etti. Kendisini kaybeden Ayhan Kaymaz daha sonra evde bulunan tabancayı alarak babasına 5 el daha ateş etti. Silah sesleri üzerine eve gelen komşuları Necati Kaymaz’ı kanlar içerisinde görünce durumu jandarma ve 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde baba Necati Kaymaz’ın öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise babasına kurşun yağdıran Ayhan Kaymaz’ı gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontörlünden geçiren Ayhan Kaymaz gazetecilerin “Babanı neden vurdun?” sorusuna yanıt vermezken, sorgusu için jandarma karakoluna götürüldü.
Baba Necati Kaymaz’ın cenazesi ise savcılık ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Necati Kaymaz’ın tarım işçisi olarak köyde çalıştığı, oğlu Ayhan Kaymaz’ın ise İstanbul’da inşaatlarda çalıştığı ve 2 gün önce izne geldiği öğrenildi. Kardeşinin babasını vurduğu haberini alıp eve gelen ablası Hatice Kaymaz (26) yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi.
Jandarma ekipleri yaptıkları incelemenin ardından eşinden sürekli şiddet gördüğü iddia edilen ve olayın görgü şahidi anne Ayşe Kaymaz ile oğlu Gökhan Kaymaz’ı ifadelerinin alınması için karakola götürdü.Anne Ayşe ve oğlu Gökhan Kaymaz’ın hastanede yapılan muayenelerinde çeşitli yerlerinde darp izlerine rastlandığı öğrenildi.
Külah Köyü Muhtarı Cavit Keser, çocukların akşama kadar tarlada çalıştıklarını, eve geldiklerinde yaşanan tartışma sonrası olayın yaşandığını söyledi. Keser gazetecilere yaptığı açıklamada “Külah Köyü Muhtarı Cavit Keser gazetecilere yaptığı açıklamasında "Çocuklar sabahtan bu yana çalışıyorlarmış. İki kardeş. Babaları sarhoş gelmiş. Evde kendi aralarında tartışmışlar. Eşini dövdüğü için olabilir. Olayı tam detaylı bilmiyorum. Ancak çocukla tartışınca çocuk şuurunu kaybetmiş" dedi.
Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.