Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24 evi soyan hırsızlar son işlerinde yakayı ele verdiler

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde jandarma tarafından suçüstü yakalanan ve çevre ilçelerde de 24 evi soydukları ortaya çıkan 3 şüpheli tutuklandı.Emirdağ ve Sivrihisar ilçelerinden toplam 24 hırsızlık olayının faili olarak aranan...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde jandarma tarafından suçüstü yakalanan ve çevre ilçelerde de 24 evi soydukları ortaya çıkan 3 şüpheli tutuklandı.
Emirdağ ve Sivrihisar ilçelerinden toplam 24 hırsızlık olayının faili olarak aranan 3 şahıs Emirdağ ilçesine bağlı Davulga beldesinde bir evde hırsızlık yaptıkları esnada suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Jandarma ekiplerince Önleyici Hizmet Faaliyeti esnasında toplam 5 hırsızlık suçunun faili olan A.S.K., H.K. ve E T. isimli şahıslar Emirdağ’ın Davulga Beldesinde hırsızlık malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanmıştır. Yapılan araştırma sonucunda, daha önce Afyonkarahisar-Emirdağ bölgesinde 22, Eskişehir-Sivrihisar bölgesinde 2 olmak üzere toplamda 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.