Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Kilo Eroinle Yakalanan Şahıslar Tutuklandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde piyasa değeri 3 milyon 500 bin TL değerindeki 23 kilo 900 gram eroinle yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Van’dan İstanbul’a uyuşturucu taşındığı ihbarını değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde piyasa değeri 3 milyon 500 bin TL değerindeki 23 kilo 900 gram eroinle yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Van’dan İstanbul’a uyuşturucu taşındığı ihbarını değerlendiren Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tosya D-100 karayolunda bir otomobili takibe aldı. Bir süre sonra otomobili durduran Kastamonu KOM ekipleri, otomobilde yaptıkları aramada aracın gizli bölmeleri ve koltukların altına saklanmış paketler halinde 23 kilo 900 gram eroin ele geçirdi. Kastamonu KOM ekipleri, olayla ilgili araç içerisinde bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı.
Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları alınan 2 kişi, mahkemece tutuklandı.
Tosya tarihinde en büyük uyuşturucu operasyonu olduğu ve ele geçirilen eroinlerin yaklaşık değerinin 3 milyon 500 bin TL olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.