Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

22 yaşındaki kadının, kendisini zorla alıkoyan genci bıçakladığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi

Zonguldak’ta kendisini zorla alıkoyduğunu ve kötü muamelede bulunduğunu iddia ettiği 23 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen genç kadının tutuklu yargılanmasına devam edildi.Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta kendisini zorla alıkoyduğunu ve kötü muamelede bulunduğunu iddia ettiği 23 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen genç kadının tutuklu yargılanmasına devam edildi.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, 22 yaşındaki tutuklu sanık Deniz S.’nin yanı sıra taraf avukatları da katıldı. Duruşmada; Deniz S.’nin bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Özdemir’in tanık olarak dinlenilen arkadaşı Ö.K.’nin ifadesine yer verildi.
Ö.K.’nin ifadelerinde, “Ölen Mustafa benim arkadaşım. Bu olaylardan önce bir gün Mustafa ile servis işini hallettikten sonra Deniz’in yanına gitmiştik. Bir süre sahilde oturmuştuk. Mustafa ile Deniz karı-koca hayatı yaşıyordular. Zorla alıkoyma durumu yoktu” dediği belirtildi.
Tutuklu sanık ise Ö.K.’yi tanımadığını belirterek, beyanını kabul etmediğini söyledi. Tahliyesi talep edilen Deniz S.’nin cezai ehliyetinin olup olmadığına ilişkin Adli Tıp raporunun beklenmesi için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.