Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

215 adet sikke ile yakalanan 2 kişi tutuklandı

Samsun’da şüphe üzerine bir otomobilde yapılana aramada 215 adet sikke ve 1 adet dedektör ile yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Gelemen mevkisi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
215 adet sikke ile yakalanan 2 kişi tutuklandı
Samsun’da şüphe üzerine bir otomobilde yapılana aramada 215 adet sikke ve 1 adet dedektör ile yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Gelemen mevkisi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdurdukları 39 plakalı otomobilde arama yaptılar. Yapılan aramada araçta 215 adet Roma, Helenistlik ve Selçuklu dönemine ait sikke ile 1 adet dedektör ele geçirildi. Olayla ilgili H.K.(36) ve H.İ.E.(45) gözaltına alındı.
Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi "tarihi eser kaçakçılığı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.İ.E. ve H.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.