Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21 dernek üyesi FETÖ’den gözaltında, 3’ü aranıyor

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün tarafından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 21 dernek üyesinin gözaltına alındığı, 3 dernek üyesi için ise yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.Düzce Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün tarafından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 21 dernek üyesinin gözaltına alındığı, 3 dernek üyesi için ise yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, son yapılan gözaltılar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Düzgün açıklamasında, “15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbeye kalkışma girişimi sonrasında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma ve anayasayı ihlal etme suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında 28-29 Ağustos tarihinde Düzce’de 22, il dışında 2 toplam 24 dernek üyesi hakkında arama ve gözaltı kararı verilmiştir. Hakkında arama kararı verilen 21 kişi gözaltına alınmış, 3 kişi hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.