Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

205 bin euroluk gasp yapan zanlı yakalandı

Kadıköy’de bir döviz bürosundan 205 bin euroyu gasp eden zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.Olay, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki bir döviz bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Ağustos...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de bir döviz bürosundan 205 bin euroyu gasp eden zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Olay, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki bir döviz bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Ağustos ayında sabah saat 09.30 sıralarında Cemal K. isimli şahıs döviz bürosuna gelerek para istedi. Çalışanların para vermemesi üzerine Cemal K., büro çalışanlarına bir şey konuşacağını söyleyerek oturmalarını istedi. Büronun patronları Celal K. ve Ali K.’nin amca oğlu olduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Cemal K., büro çalışanının vezne kısmına koymak için kasadan çıkardığı 205 bin euronun bulunduğu çantaya el koydu. Çalışanların elinden para çantasını almaya çalıştığı zanlı, belindeki silahı çıkararak çalışanları tehdit etti. Daha sonra döviz bürosundan çıkan zanlı, hızla olay yerinden uzaklaştı. Döviz bürosu çalışanlarının durumu polise haber vermesi üzerine ekipler konuyla ilgili inceleme başlattı. Polis ekiplerinin operasyonu sonucunda Cemal K., Muğla’da yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Döviz bürosunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 kişinin aralarında tartıştıkları görülüyor. Daha sonra eline büro çalışanının yanında duran çantayı alan şahıs, belindeki silahı çıkartarak büro çalışanlarına doğrultuyor. Ayağa kalkan çalışanlar, silahlı şahısla konuşmaya çalışıyor. Tartışmanın ardından şahıs çantayla birlikte bürodan çıkarak uzaklaşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.