Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

200 bin TL’lik kablo hırsızları adliyede

Eskişehir polisinin, bir holdinge ait 200 bin TL değerindeki kabloları çalan ve başka bir hırsızlık olayında suçüstü yakaladığı 4 hırsız adliyeye sevk edildi.Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir holdinge ait showroomda 2 gün önce...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir polisinin, bir holdinge ait 200 bin TL değerindeki kabloları çalan ve başka bir hırsızlık olayında suçüstü yakaladığı 4 hırsız adliyeye sevk edildi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir holdinge ait showroomda 2 gün önce piyasa değeri 200 bin TL olan kablo hırsızlığı meydana gelmişti. Bunun üzerine çalışmalarına başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, şüphelilerin yakalanması amacıyla geniş çaplı çalışma başlattı. Olayın şüphelilerinin tekrar gelebileceğini değerlendiren ekipler, fabrika binası etrafında gerekli tedbirler aldı. Hırsızlık olayından bir gün sonra tekrar gelen 4 şüpheli, fabrika içerisinde suçüstü yakalandı.
Hırsızlardan birisi elektrik akımına kapıldığı iddia etti
Fabrikaya ait bakır kabloları kesmek için girdiği trafo içerisinde elektrik akımına kapıldığını beyan eden bir şüpheli, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Hırsızlık suçunda kullanılan malzemeler ele geçirildi
Şüphelilerin fabrika içerisinde götürmek üzere hazırlamış oldukları kesilmiş kablolar ve bakır levhalara da rastlayan ekipler, E.O. (17), K.D. (17), D.A. (17) ile B.Ç.A. (21) isimli şahısların üzerinde ve geldikleri araçta arama çalışması yaptı. Yapılan aramalar neticesinde; ‘1 adet kurusıkı tabanca, tabancaya ait 2 adet fişek, 1 adet pala, 1 adet pense ile şüphelilerin bir tekel bayisinden çaldıkları tespit edilen alkollü içkiler’ ele geçirildi.
Yakalanan şüphelilerin, daha önceden de iki ayrı olaya karıştıklarını anlayan ekipler, hırsızların ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Haklarında işlem başlatılan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.