Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 Yılla Yargılanan Şahıs Beraat Etti

Samsun’da gaspa teşebbüs ettiği iddiasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şahıs beraat etti.10 ay önce Kavak ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaatta işçi olarak çalışan V.B.(21), yolda yürürken karşılaştığı...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da gaspa teşebbüs ettiği iddiasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şahıs beraat etti.
10 ay önce Kavak ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaatta işçi olarak çalışan V.B.(21), yolda yürürken karşılaştığı R.K.’nın (17) para ve cep telefonunu gasp etmek istediği iddiasıyla gözaltına alınmış, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Bugün, Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’yol kesmek suretiyle gece vakti silahlı yağmaya teşebbüs’ suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz olarak yargılanan V.B., Edirne’de askerlik görevini yaptığı için duruşmaya SEGBİS sistemiyle katılırken, R.K.’nın da avukatları duruşmada hazır bulundu. Mahkeme heyetine verdiği ifadede sanık V.B., "Ben çalışmak için Kavak’a geldim. Ben R.K.’dan sigaradan başka hiçbir şey istemedim. Sigaram yoktu o yüzden istedim. Ben kendisine tehditte bulunmadım. Ayrıca elimde görünen şey jilet değil tespihtir. Görüntü kayıtlarından bakabilirsiniz. Suçsuzum beraatimi talep ediyorum" dedi.
Yargılama sırasında olayın mağduru R.K.’nın şikayetini geri aldığı öğrenilirken, ifadelerin ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti sanık V.B.’nin beraatine hükmetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.