Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 Yaşındaki Kayıp Gencin Cesedi Kıyıya Vurdu

Ankara’dan Antalya’ya tatile gelen ve dünden bu yana kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Samet Paşayiğit’in cansız bedeni, Konyaaltı Sahili’nde bulundu.Olay, bugün saat 17.30 sıralarında dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’dan Antalya’ya tatile gelen ve dünden bu yana kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Samet Paşayiğit’in cansız bedeni, Konyaaltı Sahili’nde bulundu.
Olay, bugün saat 17.30 sıralarında dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde meydana geldi. Ailesi ile birlikte Ankara’dan Antalya’ya tatile geldiği öğrenilen Samet Paşayiğit’ten, dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı gencin cansız bedeni bugün akşam saatlerine doğru Konyaaltı Plajı’na vurdu. Baba Hüseyin Paşayiğit oğlunun yüzmek için denize girdiğini söylemesine rağmen, gencin üzerinde kıyafetlerinin olması dikkat çekti. Paşayiğit’in cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Baba Hüseyin Paşayiğit, oğlunun cenazesinin cenaze aracına kadar taşınmasına yardım etti. Sahilde yürüyüş yapanların cep telefonu ile olay yeri ekiplerinin çalışmasını görüntülediği görüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.