Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 Saniyede 15 Bin Liralık Soygun Kamerada

Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı 2 gaspçının 20 saniye içerisinde güpegündüz gerçekleştirdiği soygun, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Gaspçıların soygun esnasında kamufle olmak için çarşafla kadın kıyafeti giymesi...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı 2 gaspçının 20 saniye içerisinde güpegündüz gerçekleştirdiği soygun, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Gaspçıların soygun esnasında kamufle olmak için çarşafla kadın kıyafeti giymesi dikkat çekti.
Olay, geçtiğimiz pazartesi Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Aydınlık Sokak’ta PTT şubesinde yaşandı. İddiaya göre, aile sağlığı merkezinin alt katında faaliyet gösteren şubeye giren yüzleri maskeli ve silahlı 2 gaspçı, şube yetkilisine silah doğrultarak 15 bin lira çalmıştı. Gaspçılar polis tarafından aranırken, o soygunun güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
20 SANİYEDE 15 BİN LİRALIK SOYGUN
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yüzleri maskeli ve silahlı 2 soyguncu şubeye girerek yetkiliye silah doğrultuyor. Yetkili bunun üzerine kasadaki paraları çıkartarak masaya koyuyor. Masadaki paraları alan gaspçılar, yaklaşık 20 saniyede soygunu gerçekleştiriyor. Koşarak kaçmaya başlayan zanlıların elinde poşetle kaçtıkları görülüyor. Gaspçıların soygun esnasında kamufle olmak için çarşafla kadın kıyafeti giydiği görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.