Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 bin TL’lik bakır telefon kablolarını çaldılar

Kastamonu’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir telekomünikasyon şirketine ait 37 tane telefon direğini keserek bin 300 metre uzunluğundaki telefon kablosunun içindeki bakır teli çaldı.Kastamonu’nun Daday ilçesinde meydana gelen hırsızlık...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir telekomünikasyon şirketine ait 37 tane telefon direğini keserek bin 300 metre uzunluğundaki telefon kablosunun içindeki bakır teli çaldı.
Kastamonu’nun Daday ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir telekomünikasyon şirketine ait telefon direklerini keserek, direklerin içerisindeki bakır kabloları çaldı. Selalmaz Maşadüzü ile Kuz Mahalleleri arasında meydana gelen hırsızlık olayında, toplam 37 telefon direğinin içerisindeki bin 300 metre bakır tel çalındı. Telefon direklerindeki anormalliğin farkına varan bir vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemeler sonucunda yaklaşık 3 kilometre mesafede yakılmış telefon kabloları, testere ve balta buldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler tahmini zararın 20 bin TL olduğunu bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.