Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 otobüs 1 otomobil kaza yaptı, TEM trafiğe kapandı

Kocaeli TEM Otoyolu Kuruçeşme mevkiinde 2 otobüs ve 1 otomobilin karıştığı kazada araçlarda maddi hasar oluşurken yolcular panik yaşadı.Edinilen bilgiye göre, kaza öğleden sonra TEM Otoyolu Ankara istikameti Çınarlıdere viyadüğü üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2 otobüs 1 otomobil kaza yaptı, TEM trafiğe kapandı
Kocaeli TEM Otoyolu Kuruçeşme mevkiinde 2 otobüs ve 1 otomobilin karıştığı kazada araçlarda maddi hasar oluşurken yolcular panik yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, kaza öğleden sonra TEM Otoyolu Ankara istikameti Çınarlıdere viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bayan kadın sürücünün kullandığı 34 NF 6606 plakalı otomobil kontrolden çıktı ve bariyerlere çarparak durabildi. O sırada yolda olan ve şehirler arası yolcu taşıyan 19 KK 936 ve 54 D 5060 plakalı otobüsler ise kazaya karışarak yaklaşık 100 metre ileride durdu. Kaza sonrası bütük panik yaşayan kadın sürücünün imdadına kazayı gören diğer araç sürücüleri yetişti. Kazada can kaybı yada yaralanma meydana gelmezken otobüslerde bulunan yolcular büyük panik yaşadı.
Meydana gelen trafik kazasında TEM Otoyolu Ankara istikameti kısa süreli trafiğe kapanırken, otomobil ve otobüslerde maddi hasar meydana geldi.Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikinci bir kaza olmaması için önlem alındıktan sonra araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.