Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 Gündür Kayıp Olan İş Adamı Barajda Ölü Bulundu

Adıyaman’da Atatürk Barajı kenarında arabası ve ayakkabıları bulunan iş adamı, 2 gündür yapılan arama çalışmaları sonucu ayağına bağlanmış taş ile barajda boğulmuş olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Adıyaman’a...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da Atatürk Barajı kenarında arabası ve ayakkabıları bulunan iş adamı, 2 gündür yapılan arama çalışmaları sonucu ayağına bağlanmış taş ile barajda boğulmuş olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Adıyaman’a bağlı Kızılcapınar köyü yakınlarında bulunan Atatürk Barajı göleti kıyısında balıkçılar tarafından kapıları açık bir otomobil ile su kenarında bir erkeğe ait ayakkabı bulundu. Bir süre bekleyen ve sağa sola bakınan balıkçılar, şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, otomobil içerisinde ve çevresinde geniş çaplı arama gerçekleştirdi. Otomobilin ve su kenarında bulunan ayakkabının Adıyaman’da inşaat müteahhitliği yapan iş adamı İbrahim Özkan’a (55) ait olduğu tespit edildi. İş adamının ailesi ve yakınlarının da bir süredir kendisinden haber alamadıklarını jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis dalgıç ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis dalgıç ekiplerinin 2 gün boyunca su altında yaptığı aramalarda Özkan’ın cesedi ayağına taş bağlanmış vaziyette suyun içinde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılırken, İbrahim Özkan’ın birçok kişiye borcu olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.