Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 Gün Üst Üste Aynı Tabelanın Üzerinde İntihara Kalkıştı

Tekirdağ’da maddi imkansızlıklardan dolayı bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi, iki gün boyunca aynı yerdeki karayollarına ait yön tabelasının üzerine çıkarak intihara kalkıştı.Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce Karabük’ten...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2 Gün Üst Üste Aynı Tabelanın Üzerinde İntihara Kalkıştı
Tekirdağ’da maddi imkansızlıklardan dolayı bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi, iki gün boyunca aynı yerdeki karayollarına ait yön tabelasının üzerine çıkarak intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce Karabük’ten Tekirdağ’a ailesi ile birlikte geldiği ve işsiz olduğu öğrenilen D.K. isimli şahıs, dün öğlen saatlerinde intihara kalkışmıştı. İddiaya göre, belediye ve resmi kurumlardan iş ve kalacak yer talebinde bulunan D.K., kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia ederek, tekrar aynı yerde, aynı tabelanın üzerine çıkarak, yarı çıplak bir şekilde intihara kalkıştı.
Yön tabelasının üzerindeki şahsı gören vatandaşlar, durumu hemen polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tedbir amaçlı yön tabelasının altına branda açtı. Polis ekipleri, D.K.’yi ikna edebilmek için uzun süre çaba sarf etti. Aynı zamanda alkollü de olduğu iddia edilen D.K., elindeki cam şişe ile kendisini yaraladı. Vatandaşlar ise, meraklı gözlerle intihar girişimini film izler gibi izledi. Bu sırada intihar girişiminden dolayı Tekirdağ-İstanbul yolu üzerinde uzun kuyruklar oluştu. Bazı sürücüler, sıkışan trafikten dolayı D.K.’ye tepki gösterdi. Daha sonra da polis ekipleri, D.K.’ye yardımcı olacaklarını söyleyerek, zor da olsa ikna etti. Güçlükle ikna edilen D.K., polis otosuna bindirilerek, önce Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne daha sonra da ise polis merkezine götürüldü.
Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.