Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 Gün Önce Evlenen Şahıs Cinnet Geçirdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bartın merkeze bağlı Büyükkızılkum köyünde meydana gelen olayda 2 gün önce evlenen şahıs geçirdiği cinnet sonucu babasını öldürürken, annesi ve ablasını da yaraladı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da güvenlik görevlisi olarak...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın merkeze bağlı Büyükkızılkum köyünde meydana gelen olayda 2 gün önce evlenen şahıs geçirdiği cinnet sonucu babasını öldürürken, annesi ve ablasını da yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 gün önce memleketi Bartın’ın Büyükkızılkum köyünde yapılan düğünle Senem Ç. ile dünya evine giren Ramazan Ç. (32), gece saatlerinde geçirdiği cinnet sonucu eşini odaya kilitleyerek eline aldığı sopa ile evdeki eşyaları dağıtmaya başladı. Gürültüyü duyan Ramazan Ç.’nin babası Ahmet (60), annesi Adile (61) ve ablası Tümray (37) aşağı indi. Bu sırada ailesine de saldıran Ramazan Ç., babasını, annesini ve ablasını sopayla darp etti.
Komşuların gürültüyü duyup haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan baba Ahmet, anne Adile ve abla Tümray daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Ahmet Ç. hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olduğu öğrenilen anne Adile Ç. de yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Olayı hafif yaralı olarak atlatan abla Tümray ise olayın ardından sinir krizleri geçirdi.
Olay yerinde jandarma tarafından güçlükle kontrol altına alınan Ramazan Ç., elleri ve ayakları bağlanarak ambulansla aynı hastaneye götürülüp, hastanedeki mahkum koğuşunda kontrol altına alındı.
Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatılırken, maden emeklisi olan baba Ahmet Ç.’nin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.
Olayı duyunca şok olduklarını söyleyen Ramazan Ç.’nin dayısı Kenan Değer, “Geçen yıl bir rahatsızlık geçirmişti. Ama bildiğimiz bir akıl sağlığı sorunu yoktu. Akşam evde olaylar olmuş. Babasına, annesine falan saldırmış. Babası da söylenene göre olay yerinde kalp krizi geçirmiş. 2 gün önce de düğünü olmuştu. Neden böyle bir şey yaptı anlayamadık” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.