Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 buçuk milyon liralık borç nedeniyle intihar etmek istedi

Gaziantep’te iflas eden genç iş adamı 2 buçuk milyon liralık borç yüzünden av tüfeğini boğazına dayayarak intihar etmek istedi.Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi 90 nolu caddede yaşandı. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2 buçuk milyon liralık borç nedeniyle intihar etmek istedi
Gaziantep’te iflas eden genç iş adamı 2 buçuk milyon liralık borç yüzünden av tüfeğini boğazına dayayarak intihar etmek istedi.
Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi 90 nolu caddede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tekstil firması olan iş adamı İbrahim K. (31) iflas ettikten sonra 2 buçuk milyonluk borçtan kurtulamayınca boğazına dayadığı av tüfeği ile intihara teşebbüs etti. Polis ekiplerinin yaklaşık bir saat süren ikna çabaları yetersiz kalınca İbrahim K.’yı psikolog ikna etti.
Daha sonra av tüfeği ile birlikte polise teslim olan iş adamı İbrahim K. önce sağlık kontrolü için hastaneye daha sonra ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, caddede elindeki tüfekle intihar girişiminde bulunan İbrahim K.’nin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sırasında sürekli çalan telefonu dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.