Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 Bin Liralık Otopark Borcuna İcra Geldi

Ucs Park İcra

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2 Bin Liralık Otopark Borcuna İcra Geldi
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kamyonetiyle sebze meyve satan manava 2 bin 184 liralık otopark borcu için icra yazısı geldi.
Ordu Caddesi’nde 10 AJU 74 plakalı açık kasa aracıyla sebze meyve satarak evini geçindirmeye çalışan seyyar satıcı Sonar Yürek’e UCS Hizmet Yönetim Sanayi ve Ticaret AŞ. Tarafından icra yazısı gönderildi.
Bandırma’nın belirli cadde ve sokaklarında araçlarını park eden sürücülerden yasal olmayan yollarla yıllardır park parası alındığını belirten Soner Yürek, kendisinden şimdiye kadar park ücreti talep edilmediğini ancak UCS Park Hizmetleri tarafından adresine icra gönderilip 2 bin 184 lira istendiğini söyledi.
Bu olaya çok şaşırdığını ifade eden Yürek ’’Cadde ve sokaklar vatandaşın, dolayısıyla aracını park etmek de vatandaşın tabi hakkı. Ben 2 yıldır Bandırma’nın Ordu Caddesinde aracımı park edip meyve, sebze satarak evimi geçindirmeye çalışıyorum. Şimdiye kadar benden park parası isteyen olmadı. Şimdi bana icra yoluyla para cezası gönderiliyor. Bu hiçbir surette yasal değil, Türkiye’de bunun örnekleri var. Aynı yöntemle para istenen vatandaşlar haklarını mahkemede arayıp kazandı. Ben de bu parayı ödemeyeceğim ve hakkımı mahkemelerde arayacağım. Benim gibi üç beş kuruş kazanan birisinin bu kadar parayı ödemesi tabi ki söz konusu olamaz. Faiziyle birlikte 2 bin 184 lira ödemem gerekiyormuş. Ben bu parayı ödemeyeceğim çünkü yasal değil. Hakkımı mahkemede arayacağım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.