Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 araçta 32 kilo esrar ele geçirildi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, narkotik ekipleri 2 araçta toplam 32 kilo esrar maddesi ele geçirirken yakalan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışma...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, narkotik ekipleri 2 araçta toplam 32 kilo esrar maddesi ele geçirirken yakalan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışma sonucu Ş.K. (28), Ü.Y. (19) ve M.P. (34) isimli şahısların 2 farklı araçla yüklü miktarda Karabağlar ilçesine uyuşturucu madde getirdiğini belirledi. Narkotik ekipleri, Pazartesi saat 02.00 sıralarında, bahse konu adresteki sokakta 2 araç yanındaki Ş.K., Ü.Y., M.P. ve M.Ç.’yi (22) yakalandı. İki aracın bagaj ve muhtelif yerlerinde yapılan aramalarda toplam 32 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
(AŞ-HA-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.