Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Yaşındaki Genci IŞİD’in Kaçırdığı İddiası Polisi Harekete Geçirdi

Elazığ’da, çocuklarının IŞİD tarafından kaçırıldığını ileri süren bir ailenin yaptığı ihbar polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine 2 eve operasyon düzenleyen polis, aralarında kayıp çocuğun da bulunduğu 4 kişiyi gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da, çocuklarının IŞİD tarafından kaçırıldığını ileri süren bir ailenin yaptığı ihbar polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine 2 eve operasyon düzenleyen polis, aralarında kayıp çocuğun da bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların, ifadelerinin ardından IŞİD ile bağlantılarının olmadığı tespit edildi.
Edilen bilgilere göre, Elazığ’da evi terk eden H.C. (19) adlı çocuklarının terör örgütü IŞİD tarafından kaçırıldığını ileri süren aile, Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Sanayi Mahallesi’nde iki farklı adres tespit ederek evlere girdi. Evlerde bulunan H.C., ailesiyle arasının bozuk olduğunu ve arkadaşlarıyla birlikte kaldığını, kimsenin kendisini zorla tutmadığını söyledi. Polis, H.C. ve beraberindeki 3 arkadaşını ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Şahısların, ifadelerinde IŞİD ile bağlantılarının olmadığı tespit edilirken, ihbarın da asılsız olduğu ortaya çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.