Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 yaşındaki üniversite öğrencisinin öldürülmesi

Bolu’nun Gerede ilçesinde 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız’ın eski erkek arkadaşı tarafından başından vurularak öldürülmesinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı açıklama yapıldı.Yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’nun Gerede ilçesinde 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Berfin Yıldız’ın eski erkek arkadaşı tarafından başından vurularak öldürülmesinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada, "Cihat K. isimli şahıs, Gerede’de arkadaşlık yaptığı şahıs ile tanımadığı Aziz B. isimli şahsı birlikte görmesi üzerine, Aziz B. isimli şahsı 1 el ateş ederek yaraladıktan sonra, Berfin Y. isimli şahıs ile birlikte Dayıoğlu Mahallesi, Duygu Sokak üzerinde bulunan boş araziye gelen şüpheli Cihat K., burada maktule Berfin Y.’ye 1 el ateş ederek olay yerinden ayrıldı. Şahıs ilçe müdürlüğümüz görevlileri tarafından göz altına alınmıştır. Konu ile ilgili olarak Aziz B.’nin tedavisi yaptırıldıktan sonra işlemler için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne intikal ettirilmiş olup, şüpheli Cihat K. ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.