Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı

Bitlis’te, cezaevinden firar eden ve 18 suçtan 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.Ç. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "2013 yılında cezaevinden firar ederek bugüne...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis’te, cezaevinden firar eden ve 18 suçtan 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.Ç. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "2013 yılında cezaevinden firar ederek bugüne kadar saklanmayı başaran ve yaşadığı çevrede polisten gizlenmek için gerçek ismini kullanmayan şahsın herkese kendini Şiyar ismi ile tanıttığı" belirtildi. Açıklamada, "Nitelikli hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme gibi 18 suçtan 11 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası olan ve uzun süredir polisi peşinde koşturan T.Ç. isimli şahsın Tatvan Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandığı belirtilerek "Nüfus müdürlüğünde başkasına ait kimlik bilgilerini kullanarak kendisine yeni kimlik çıkarmak isterken yakalanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.