Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16 Yaşındaki Kayıp Kız 28 Gün Sonra Bulundu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ’okula gidiyorum’ diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki kız 28 gün sonra bulundu. Genç kız, emniyet ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.Ailesinin her yerde...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
16 Yaşındaki Kayıp Kız 28 Gün Sonra Bulundu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde ’okula gidiyorum’ diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki kız 28 gün sonra bulundu. Genç kız, emniyet ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.
Ailesinin her yerde aradığı genç kızın, sevgilisinin yanında olduğu ortaya çıktı. Suriye’deki iç savaştan kaçarak İnegöl’e gelip, Mesudiye Mahallesi Gülistan Sokak’ta kiraladıkları dairede ikamet eden Kaddur ailesinin kızlarının kayıp olması hayatlarını alt üst etmişti. İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki R. Kaddur, 28 gün önce okula gitmek için evinden çıktı. Ancak genç kız bir daha evine dönmedi. Kızlarının eve dönmesini bekleyen baba Muhammed Kaddur ile anne Visal Kaddur, kızlarının eve dönmemesi üzerine emniyete başvurmuşlardı.
Emniyet ekipleri genç kızın gidebileceği yerlerdeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelemeler sonucunda genç kızın bir erkekle birlikte Bursa istikametine gittiği bilgisine ulaştılar. Lise öğrencisinin izine ulaşan ekipler, Bursa’ya birlikte gittiği erkeğin evine giderek kızı buldular. Bulunan genç kız emniyet ekiplerince İnegöl’e getirilerek ailesine teslim edildi. Kızlarına kavuşan aile mutluluk gözyaşı döktü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.