Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16 yaşındaki çocukların acı kaderi

Adana’da aynı gün 16 yaşındaki bir çocuk öldürülürken, 16 yaşındaki başka bir çocuk ise bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cezaevine girdi.Edinilen bilgiye göre, 13 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Yenibey ve Yüreğir ilçesi Şehit Erkut...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da aynı gün 16 yaşındaki bir çocuk öldürülürken, 16 yaşındaki başka bir çocuk ise bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cezaevine girdi.
Edinilen bilgiye göre, 13 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Yenibey ve Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay mahallelerinde iki cinayet birden işlendi. Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde meydana gelen ilk olayda 16 yaşındaki Kasım Kavran tabanca ile başından vurulmuş halde bulunarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavran, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis yaptığı araştırmada yaklaşık 10 kişiyi gözaltına alırken, olayın nedenini ve katilin kim olduğunu bulmaya çalışıyor.
Yenibey Mahallesi’ndeki ikinci olayda ise ’yan bakma’ meselesi yüzünden 16 yaşındaki İ.H.K., 25 yaşındaki Selahattin Yıldız’ı bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Yıldız hayatını kaybetti.
Yaşanan olayların ardından 16 yaşındaki çocuklardan biri mezara, diğeri cezaevine girdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.