Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

150 Kiloluk Danayı Otomobile Yükleyip, Çalmak İstediler

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Yukarı Tırtar köyünde, çiftçi İbrahim Karakuyu’nun evinin altındaki ahıra giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 150 kilo ağırlığındaki danayı, otomobile yükleyip, çalmak istedi.Ses çıkarmaması için...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’nın Yalvaç ilçesi Yukarı Tırtar köyünde, çiftçi İbrahim Karakuyu’nun evinin altındaki ahıra giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 150 kilo ağırlığındaki danayı, otomobile yükleyip, çalmak istedi.
Ses çıkarmaması için hayvanın ağzını sıkıca bağlayan şüpheliler, hayvanın başına çuval geçirdiler. Sesler üzerine ahıra inen Karakuyu, dananın orada olmadığını farkedince hemen jandarmaya haber verdi.
Dışarı çıktığında 1 kilometre ileride, köy girişinde bir aracın farlarının yandığını farkeden Karakuyu, kendine ait otomobiliyle dananın peşine düştü ve Senirkent ilçesi yolunda şarampole terk edilen otomobil içinde hayvanını buldu. Karakuyu, tekrar çalınır korkusuyla hayvanını sattı. Jandarma olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.
Şüphelilerin danayı, arka koltuğu sökerek bu bölüme yüklediklerini belirten Karakuyu, hayvanın ses çıkarmaması için ağzının bağlandığını, başına da çuval geçirildiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.