Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 yaşındaki Mihriban kayıplara karıştı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 15 yaşındaki kız, dün akşam saatlerinde sonra kayıplara karıştı.İlçeye bağlı Akgedik Mahallesi’nde oturan Mustafa Tilev (50) ve Cemile Tilev (43), 15 yaşındaki Mihriban Tilev isimli kızlarının dün akşam...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Tarsus ilçesinde 15 yaşındaki kız, dün akşam saatlerinde sonra kayıplara karıştı.
İlçeye bağlı Akgedik Mahallesi’nde oturan Mustafa Tilev (50) ve Cemile Tilev (43), 15 yaşındaki Mihriban Tilev isimli kızlarının dün akşam saatlerinde evlerinden kaçırıldıklarını iddia ederek Tarsus Adliyesi’ne gelip, savcılığa şikayette bulundular.
Dün gece iftar sofrası hazırladığı sırada kızının ortadan kaybolduğunu söyleyen baba Mustafa Tilev, "Kızım daha 15 yaşında neyin ne olduğunu bilmiyor. Biz evladımızı istiyoruz. Büyüklerimize, adalete sığınıyoruz. Kızımın yaşı küçük, bundan yuva kurulmaz bu daha sabi. Akşam yemekten sonra kızıma ben çay koymasını söyledim. 10 dakika sonra kızıma seslenince ses vermedi. Her yere baktık bulamadık. Meğerse tanıdık iki kişi arkada kapıdan gelmiş kızımı kandırarak alıp götürmüşler. Ben kızımın sağ salim getirilmesini istiyorum" dedi.
Kızının daha küçük olduğunu söyleyen anne Cemile Tilev ise, "Kızım daha 15 yaşında bu kanuna sığmaz. Eğer sığmış olsaydı amin derdim. Bu olacak iş mi? Benim kızımı, iki kardeş gelip kızımı kandırıp arabayla kaçırıyorlar. Biz şikayetçiyiz. Kızımız sağ salim bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Tarsus Adliyesi’ne gelen anne ve baba, aynı mahallede ikamet eden 2 kardeş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.