Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Yaşındaki Kız Öğrenci Not Bırakıp İntihara Kalkıştı

Adana’da bir eğitim kurumunda "Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not bırakarak intihar etmek isteyen 15 yaşındaki kız öğrenciyi öğretmenler kurtardı.Olay, Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir eğitim kurumunda "Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not bırakarak intihar etmek isteyen 15 yaşındaki kız öğrenciyi öğretmenler kurtardı.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir özel eğitim kurumuna gelen 15 yaşındaki E.S. adlı kız öğrenci, kurumda Türkiye geneli sınav yapıldığı sırada "Benim ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" şeklinde not yazıp 3. katın penceresine çıktı. Pencereden kendisini sarkıtan kızı gören vatandaşlar hemen polisi aradı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Apartmanın görevlisi de kurumdaki öğretmenlere haber verdi. Bunun üzerine kızın bulunduğu pencereye gelen öğretmenler, kızın bir anlık dalgınlığından faydalanarak onu tutup içeri çekmeyi başardı. Sağlık ekipleri, eğitim kurumuna çıkarak kız çocuğunu kontrol etti. Bir süre sonra kız aşağı indirilerek ambulansa getirildi. Kız çocuğunun ağladığı görüldü.
Bu arada, eğitim kurumlarının müdürü görevini yapan basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Polisin ve öğretmen arkadaşlarının uyarısıyla giden müdür, daha sonra tekrar gelerek cep telefonu ile basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Ambulansa bindirilen E.S. ise, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.