Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 yaşındaki gençler çalıntı motorla kaza yaptı: 1 ölü 1 yaralı

Eskişehir’de park halindeki motosikleti çaldıktan sonra olay yerinden kaçarken hafif ticari araçla çarpışan 15 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Orta mahallede bir evin önünde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de park halindeki motosikleti çaldıktan sonra olay yerinden kaçarken hafif ticari araçla çarpışan 15 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Orta mahallede bir evin önünde bulunan Sami B.’ye ait plakasız motosiklet çalındı. Jandarmaya ait bölgede 3 şüpheli şahsın motosiklet kullandığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar şüphelilere doğru gittiği sırada şüpheliler Hüseyin T.Y. (15), ile E.C.D. (15), motosikletle şehir merkezine doğru kaçmaya başladı. Ancak 15 yaşındaki iki şüphelinin bulunduğu motosiklet, Ali C.’nin kullandığı 26 DK 960 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada Hüseyin T.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, E.C.D. ise ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan E.C.D’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin 3’üncüsü M.A. (16) ile hafif ticari aracın sürücüsü Ali C. gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.