Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Yaşındaki Çocuk Atv Kazasında Yaşamını Yitirdi

Kocaeli’de gezintiye çıkan arkadaşların kullandığı ATV’nin uçuruma yuvarlanması sonucu çocuklardan biri yaralandı, diğeri ise hayatını kaybetti.Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir çocuk öldü, 17 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de gezintiye çıkan arkadaşların kullandığı ATV’nin uçuruma yuvarlanması sonucu çocuklardan biri yaralandı, diğeri ise hayatını kaybetti.
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir çocuk öldü, 17 yaşındaki arkadaşı ise yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kartepe Serinlik Mahallesi Örnekköy yolu üzerinde seyir halinde olan 15 yaşındaki Emir Hafız Sarı ile 17 yaşındaki Abdullah Şamil’in üzerinde olduğu ATV uçuruma yuvarlandı. Uçuruma yuvarlanan ATV’yi kimin kullandığı belirlenemezken, kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine hızla gelen 112 ekipleri, kaza yapan çocuklara hemen müdahale etti. Sağlık ekipleri, Emir Hafız Sarı’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlerken, arkadaşı Abdullah Şamil ambulansla Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Abdullah Şamil’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden Emir Hafız Sarı’nın cenazesi bugün İstanbul Emirgan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.