Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz’da TRT’nin yayınını kesmek için gelen zanlılardan biri Yozgat’ta yakalandı

TRT’yi basan darbeci askerlerin yayını kesmesi için yanında getirdiği ve daha sonra tellerden kaçarken görüntülenen 3 FETÖ üyesi teröristlerden biri Yozgat’ta yakalandı.Fetullahçı Terör Örgütü üyelerince 15 Temmuz gecesi düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TRT’yi basan darbeci askerlerin yayını kesmesi için yanında getirdiği ve daha sonra tellerden kaçarken görüntülenen 3 FETÖ üyesi teröristlerden biri Yozgat’ta yakalandı.
Fetullahçı Terör Örgütü üyelerince 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi sırasında TRT’yi basan darbeci askerlerin yayını kesmesi için yanında getirdiği ve daha sonra tellerden kaçarken görüntülenen 3 FETÖ üyesi teröristlerden biri olan Niyazi A., Yozgat’ın Yenifakılı ilçesinde yakalandı.
Emniyet ekipleri düzenledikleri operasyonda Niyazi A.’nın Yenifakılı ilçesinde yine Fetullahçı Terör Örgütüne destek için sosyal paylaşım sitelerinde mesajlar yayınlayan meslektaşı Mühendis Cihan İ. ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan sanıklar sağlık raporu için Yozgat Devlet Hastanesine getirildi. Bu sırada bazı vatandaşlar zanlılara tepki gösterip saldırmak istedi ancak polis izin vermedi. Zanlılar sağlık raporları alındıktan sonra Boğazlıyan Adliyesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.