Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1,5 milyonluk yatırım çürümeye terk edilen spor salonunda yangın çıktı .

İzmir’in Aliağa ilçesinde, iki yıl önce açılışı yapılan ve bu zamana kadar kullanılmayan kaderine terk edilen bin 345 metrekarelik milyonluk çok amaçlı spor salonunda yangın çıktı.Elde edilen bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 00:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1,5 milyonluk yatırım çürümeye terk edilen spor salonunda yangın çıktı .
İzmir’in Aliağa ilçesinde, iki yıl önce açılışı yapılan ve bu zamana kadar kullanılmayan kaderine terk edilen bin 345 metrekarelik milyonluk çok amaçlı spor salonunda yangın çıktı.
Elde edilen bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Aliağa ilçesinde, büyük hevesle açılan ve yaklaşık 1 milyon 567 bin liraya mal olan, kullanılmaması nedeniyle kaderine terk edilerek harabeye dönen 24. çok amaçlı spor salonunda akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların çok amaçlı spor salonun da dumanların çıktığını görmeleri üzerine itfaiyeye haber vermesiyle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle, yangın daha da büyümeden söndürüldü. Can kaybı olmayan yangında, salon üzerinde bulunan plastik sandalyelerin zarar gördüğü öğrenildi.
“MİLLİ SERVETİMİZE YAZIK”
Çok Amaçlı Spor salonuna sahip çıkılmadığını ve milli servetin boşa gittiğini ifade eden çevredeki vatandaşlar, “Aliağa’daki vatandaşlar faydalanabilsin diye yapıldı. Ama kimse sahip çıkmadı. Salonda camlar kırıldı, lavabolar kırıldı, parkeler yerinden söküldü. Kırık camlardan içeriye giren kişiler salonu harabeye çevirdi. Ne Aliağalı ne de öğrenciler tesisi kullanamadan harabe haline geldi. Şimdi ise de yangın çıktı. Bu tesisler için harcanan paraya yazık. Milli servetimize yazık. diye tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.