Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Kilo Esrara Rekor Ceza

Elazığ’da Polis Tarafından 15 Kilo Esrarın Sahibi Olduğu Şüphesiyle Yakalanan Zanlıya 15 Yıl Hapis İle 15 Bin Tl Para Cezası Verildi. Uyuşturucu Alışverişine Aracılık Eden 2 Şüpheli İse 7 Yıl 6’şar Ay Hapis İle 7 Bin 500'er Lira Para Cezasına Çarptirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Kilo Esrara Rekor Ceza
Elazığ’da polis tarafından 15 kilo esrarın sahibi olduğu şüphesiyle yakalanan zanlıya 15 yıl hapis ile 15 bin TL para cezası verildi. Uyuşturucu alışverişine aracılık eden 2 şüpheli ise 7 yıl 6’şar ay hapis ile 7 bin 500’er lira para cezasına çarptırıldı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, 25 Kasım 2015’te Karşıyaka Mahallesi Beyyurdu yolunda birbirine eskortluk yaptığı iddia edilen 2 otomobili durdurmuş, araçlardan birinde 15 kilo 328 gram esrar çıkmıştı. Uyuşturucu maddenin çıktığı araçta Beşir E. ile Bekir Ö., diğer araçta ise Hüseyin B. gözaltına alınmıştı.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 6 aydır tutuklu bulunan zanlılar, Elazığ Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıktı. Duruşmada savcı, mütalaasında sanıkların uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etti.
Sanıklardan Bekir Ö., esrarın Hüseyin B.’ye ait olduğunu, araca kendi eliyle koyduğunu, Beşir E.’nin de alıcı olduğunu itiraf etti.
Kendisinin uyuşturucu madde kullandığını ve alıcı olduğunu baştan beri itiraf ettiğini dile getiren Beşir E. de Hüseyin B.’nin malın sahibi olduğunu bildiğini söyledi.
Hüseyin B. ise uyuşturucu maddenin kendisine ait olmadığını, olayla da bir bağlantısının bulunmadığını dile getirerek, suçlamaları reddetti.
Mahkeme heyeti, sanıklardan Beşir E. ile Bekir Ö.’nün uyuşturucu madde ticaretinden 7 yıl 6’şar ay hapis ve 7 bin 500 lira para cezası ile, malın sahibi olduğu iddia edilen diğer sanık Hüseyin B.’nin ise 15 yıl hapis ve 15 bin TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.