Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14 Yaşındaki Çocuk, Balık Tutarken Nehre Düştü

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, arkadaşlarıyla balık tutarken nehre düşen çocuk, suda kayboldu. Kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürerken, su altı arama için dalgıç bekleniyor.Edinilen bilgiye göre olay, 18.30 sıralarında meydana...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, arkadaşlarıyla balık tutarken nehre düşen çocuk, suda kayboldu. Kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürerken, su altı arama için dalgıç bekleniyor.
Edinilen bilgiye göre olay, 18.30 sıralarında meydana geldi. Adapazarı Güneşler Köprübaşı Mahallesi mevkiinde, arkadaşlarıyla birlikte evlerine 200 metre mesafedeki Sakarya Nehri’nde balık tutmaya çalışan Yasin Karataş (14) isimli çocuk, ayağının kayması sonucu nehre düştü. Suda çırpınarak akıntıya kapılan Karataş, bir anda suda kayboldu. Arkadaşlarının ailelerine haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri de botla nehirde arama çalışması başlattı. Kayıp çocuğun ailesi ve yakınları arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. Aramalarda şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmazken, su altı arama yapılabilmesi için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı su altı arama-kurtarma ekipleri ile dalgıç gelmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.