Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13 yaşındaki akrabasına cinsel istismar iddiasına tutuklama

Samsun’da bir kişi 13 yaşındaki akrabası olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
13 yaşındaki akrabasına cinsel istismar iddiasına tutuklama

Samsun’da bir kişi 13 yaşındaki akrabası olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi A.G. adlı kız çocuğu, akrabası olan M.A.’nın (47) son bir yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu belirterek polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri olayla ilgili M.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulanması tamamlanan ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen M.A., "çocuğun cinsel istismarı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.A., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.