Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

122 kilo esrarla yakalanan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Milas ilçesi merkezli olarak Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 122 kilogram esrarla birlikte gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye çıkarıldı.6 Aralık 2017 Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
122 kilo esrarla yakalanan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Milas ilçesi merkezli olarak Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 122 kilogram esrarla birlikte gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye çıkarıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan Milas KOM Grup Amirliği ekipleri, uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından eşzamanlı olarak Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’nın Korkuteli ilçesinde serada yetiştirildikten sonra satış için çuvallanan 122 kilogram esrar ele geçirmişti.

Ele geçirilen ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 122 kilo esrarla birlikte gözaltına alınan Milas’tan M.Ü., Antalya Korkuteli’nden Ö.Ç., Şanlıurfa’dan B.K. ve Fethiye’den; S.Ü., M.T., B.Ş. ve S.Ö. adlı şüpheliler, bugün sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.