Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11 Yaşındaki Furkan Kalbine Yenildi

Denizli’de okulda kalp rahatsızlığı geçirerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın arkadaşları, sevdikleri arkadaşlarının arkasından gözyaşı döktü.Denizli’de yaşayan ve bir süredir kalp kası hastalığıyla...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de okulda kalp rahatsızlığı geçirerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın arkadaşları, sevdikleri arkadaşlarının arkasından gözyaşı döktü.
Denizli’de yaşayan ve bir süredir kalp kası hastalığıyla mücadele eden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın kalbinde, okulda olduğu sırada ritim bozukluğu meydana geldi. Kalbi duran Furkan Gözükızıl’a ilk müdahale okulu Merkez Ortaokulu’nda yapıldı.
Minik Furkan daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinde ritim bozukluğu meydana gelen Furkan Gözükızıl, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okulda judo kursuna kayıt olan ve judo yaparken rahatsızlandığı belirlenen Furkan’ın ailesi ve arkadaşları ise olayın ardından adeta yıkıldı.
Okuldaki arkadaşları olayı anlatarak, “Judo yaparken olmuş olay. Bir anda sınıfta yerde kalmış. Sonra da ambulansla hastaneye kaldırılmış. Bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Çok üzüldük. Sınıf olarak ağladık’’dediler.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve ihmal olup olmadığı araştırıldığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.