Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 Aylık Hira Bebeğin Ölümü Ailesini Yıktı

Bursa’da 21 yaşındaki kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet ile çarpıp ölümüne sebep olduğu 10 aylık Hira bebekten geriye ailesiyle birlikte çekilmiş gülen yüzlü fotoğrafları kaldı. Olaydan sonra gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
10 Aylık Hira Bebeğin Ölümü Ailesini Yıktı
Bursa’da 21 yaşındaki kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet ile çarpıp ölümüne sebep olduğu 10 aylık Hira bebekten geriye ailesiyle birlikte çekilmiş gülen yüzlü fotoğrafları kaldı. Olaydan sonra gözaltına alınan Mimarlık Fakültesi öğrencisi kamyonet sürücüsü Selin D. ifadesinde "Ne olduğunu anlamadım. Hakimiyetimi kaybettim" dediği öğrenildi. Olay sırasında Hira bebekle birlikte yaralanan teyzesinin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, olay dün gece merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar sokakta meydana geldi. 3 yıllık evli olan Samet Genar ile Ayşe Genar çiftinin 10 aylık kızları Hira’yı, teyzesi Emine Caner (35) hava alması için bebek arasına koyup kapının önüne çıkardı. Bu sırada iki ev ileride oturan dedesine iftar için gelen 21 yaşındaki Selin D. kendisine ait 16 EU 497 plakalı kamyonetle sokağa aniden giriş yaptı. Kontrolden çıkan kamyonet kapı önünde bulunan teyze Emine Caner ile minik Hira’nın içerisinde olduğu bebek arabasına çarptı.
Ağır yaralanan 10 aylık bebek, aile yakınları tarafından özel hastaneye götürülse de burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 112 ambulansıyla Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Teyze Emine Caner’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
10 aylıkken hayatını kaybeden Hira bebeğin Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar sokaktaki evine ateş düştü. Minik bebeğin dedesi Bekir Genar, olayı komşulardan duyduğu kadar bildiğini belirterek,"Dünyamız yıkıldı. Kazayı yapan sürücü de bu sokağın insanı, iki ev yanımızda dedesi oturuyor. Direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, duramamış bizim kızla toruna vurmuş. Hastaneye götürdük, ama kurtaramadık yavrumu." diye konuştu.
Hastane morgundan alınan Hira bebeğin cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenildi.
Öte yandan minik bebeğin annesi Ayşe Genar’ın kızının dünyaya gelmeden önce paylaştığı "Beklemek güzeldir. Beklenen küçücük bir melekse"yazılı fotoğrafı paylaşması dikkat çekti
MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ KADIN SÜRÜCÜ NE OLDUĞUNU ANLAYAMAMIŞ
Öte yandan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen kamyonet sürücüsü Selin D.(21) kazanın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ehliyetini 2014 yılında aldığı öğrenilen Selin D.’nin üzerine kayıtlı kamyonet ile Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar sokaktaki dedesinin evine iftar için geldiği öğrenildi. Selin D.’nin ifadesinde "Aracın hakimiyetini kaybettim. Ne olduğunu bile anlamadım" dediği belirtildi.
İfadesi tamamlanan kadın sürücü öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.