Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1. Motorize Piyade Komutanlığında polis ve jandarma ekipleri arama yapıyor

Sakarya’da bulunan 1. Motorize Piyade Komutanlığı polis ve jandarma ekipleri öğlenden sonra arama çalışması başlattı. Aramalarda çok sayıda evrak ve bilgisayara el konulduğu öğrenildi.Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe girişiminde bulunulması...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da bulunan 1. Motorize Piyade Komutanlığı polis ve jandarma ekipleri öğlenden sonra arama çalışması başlattı. Aramalarda çok sayıda evrak ve bilgisayara el konulduğu öğrenildi.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe girişiminde bulunulması sonrasında Sakarya’da askeri hareketlilik yaşanmış, halkın büyük tepkisi ile karşılaşan askeri birlikler kışlaya gönderilmişti. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı darbe teşebbüsü sonrasında 117 askeri gözaltına aldırmıştı.
Öğle saatlerinde Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, polis ve jandarma ekipleri 1. Motorize Piyade Komutanlığında arama çalışması başlattı. Aramalarda çok sayıda evrak ve bilgisayara el konulduğu öğrenildi. Arama çalışmalarının ne zaman sonlanacağı bilinmezken, resmi açıklama yapılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.