Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Mayıs Kutlama Meydanında Platform Kurma Çalışmaları Sürüyor

İSTANBUL (İHA) – Bakırköy’de 1 Mayıs kutlamaları için hazırlıklar sürüyor.Bakırköy Pazaryeri’nde yarın kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için hazırlıklar sürüyor. Meydanda bugün kurulan Cumartesi pazarının...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – Bakırköy’de 1 Mayıs kutlamaları için hazırlıklar sürüyor.
Bakırköy Pazaryeri’nde yarın kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için hazırlıklar sürüyor. Meydanda bugün kurulan Cumartesi pazarının saat 18.00 itibariyle kalktı. Pazar yeri meydanı belediye araçları tarafından çöplerden temizlenerek yıkandı. Ardından platform ve teknik alt yapının kurulma çalışmaları başladı. Çalışmaların sabaha kadar biteceği bildirildi.
Konuya ilişkin çalışmalar hakkında bilgi veren 1 Mayıs teknik sorumlusu Mesut Kılıç, “Çalışmalarımız Cuma günü başladı. Bugün de devam etmektedir. Sabah saat 05.00 -06.00 gibi çalışmalarımız sona erecek. Ama şuanda çalışmalar devam ediyor. Yüzde doksanı bitmiş. Yarın sabah hazır bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. Bu alan ilk defa Taksim dışında 1 Mayıs için yapılacak. Bu alan biraz farklı. Taksim’e göre biraz farklı o yüzden de bu alanı led ekranlarla kitleye ulaşmak açısından led ekranlar olacak. Buraya 500 bin kişilik bir ses sistemi kuruldu. Yani beklenen kitle odur. Ve buraya güvenlik açsından da her herhangi bir seyyar satıcı alınmayacak. 7 ayrı noktada led ekran olacak’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.