Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Kişinin Hayatını Kaybettiği Uyuşturucu Çatışmasının Şüphelileri Kamerada

Beyoğlu’nda uyuşturucu satma meselesi nedeniyle gerçekleştiği iddia edilen ve yoldan geçen bir şahsın hayatını kaybetmesine neden olan silahlı çatışma sonrası şüphelilerin kaçışı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili yakalanan...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda uyuşturucu satma meselesi nedeniyle gerçekleştiği iddia edilen ve yoldan geçen bir şahsın hayatını kaybetmesine neden olan silahlı çatışma sonrası şüphelilerin kaçışı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
Olay, 10 Şubat günü saat 00.30 sıralarında Beyoğlu’na bağlı Hacıahmet Mahallesi Sefa Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bu bölgede uyuşturucu satışı yapan ve bu konuda aralarında husumet bulunan S.G. (34) ve Y.Ç. (27) Sefa Sokak üzerinde karşılaştı. Bu karşılaşmanın üzerine başlayan tartışma her iki tarafın da silahlarını çekip ateşlemesiyle silahlı çatışmaya dönüştü. Sokak üzerinde manav dükkanı bulunan U.E. (42) de bilinmeyen bir nedenden dolayı silahını ateşleyerek silahlı çatışmaya dahil oldu. Çatışma sırasında sokak üzerinden geçen ve olayla hiçbir ilgisi olmayan Yakup Tekin’e bu sırada bir kurşun isabet etti. Ağır yaralanan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından çalışma başlatan polis, S.G.’yi Diyarbakır’da, Y.Ç. ve U.E.’yi İstanbul Beyoğlu’nda yakalayarak gözaltına aldı.
Çatışmaya karışan S.G.’nin kasten yaralama ve uyuşturucu satıcılığından, Y.Ç.’nin hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu satıcılığı ve hapishaneden firar, U.E.’nin ise güveni kötüye kullanma ve kasten yaralama suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.
ÇATIŞMA SIRASINDA YAŞANAN KAÇIŞMA GÜVENLİK KAMERASINDA
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, önce sokak üzerinden beyaz bir otomobil geçiyor. Ardından iki şahıs, sokağın önce sağ tarafına, daha sonra yön değiştirip sol tarafına doğru koşuyor. Şahısların birinin elinde uzun namlulu silah olduğu görülüyor.
Polisin olayla ilgili araştırmaları sürerken, emniyetteki ifadeleri tamamlanan S.G., Y.Ç. ve U.E. adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.