Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Kişinin Hayatını Kaybettiği Otel Yangınında İki Gözaltı

Alanya’da bir otel odasında çıkan yangında, otelde müşteri olarak bulunan bir kadın hayatını kaybederken, savcılık, otel müdürü, ve ölen kadının eşini gözaltına aldı.Olay, Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde bulunan bir otelde dün...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya’da bir otel odasında çıkan yangında, otelde müşteri olarak bulunan bir kadın hayatını kaybederken, savcılık, otel müdürü, ve ölen kadının eşini gözaltına aldı.
Olay, Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde bulunan bir otelde dün meydana gelmişti. B.K, eşi Tuğba K. ve iki yaşındaki çocuklarıyla birlikte Ankara’dan Alanya’ya tatile gelerek otele yerleşmiş ve sabaha karşı çıkan yangında talihsiz kadın hayatını kaybetmişti. Tuğba K’nın cenazesi, olay yerindeki ilk incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilirken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı derinleştirdi.
Alanya Nöbetci Cumhuriyet Savcılığınca Otel Müdürü M.K (46) ve ölen kadının eşi B.K (34), İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı’nda çelişkili ifadeler verdikleri iddia edilerek gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.