Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Çocuk Annesi Kadın 21 Gündür Kayıp

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Derya Dayanıklı (26) isimli kadının 21 gündür kayıp olduğu bildirildi.Bafra’nın İshaklı Mahallesi’nde oturan inşaat ustası Hasan Köse, 21 gündür haber alamadığı dini nikahlı eşini...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Derya Dayanıklı (26) isimli kadının 21 gündür kayıp olduğu bildirildi.
Bafra’nın İshaklı Mahallesi’nde oturan inşaat ustası Hasan Köse, 21 gündür haber alamadığı dini nikahlı eşini bulmak için emniyete müracaat ederek hayatından endişe ettiğini söyledi. 36 yıllık evli olan ve nikahlı eşinden 4 çocuk sahibi olan Hasan Köse, 6 yıl önce Düzce’de tanıştığı Derya Dayanıklı (26) ile dini nikah kıyarak evlendi. Bafra’da İshaklı Mahallesi’nde bulunan 3 katlı evin birinci katında resmi nikahlı eşi, 3. katında da dini nikahlı eşi ile birlikte yaşayan Hasan Köse, dini nikahlı eşinin birden ortadan kaybolduğunu ve onun hayatından endişe ettiğini söyledi.
Dini nikahlı eşinden 4.5 yaşında Ayşe Nur Köse isimli bir kızı olan Hasan Köse, “Benim eşim 21 gündür kayıp. Hayatından endişe ediyorum. 4.5 yaşındaki kızım ‘Annemi getir, annemi getir’ diye ağlıyor. Beni sevmene gerek yok. Çocuğunu seviyorsan gel. Çocuğunun gözyaşları dursun, ben senden hiç bir şey istemiyorum. Ben senin her şeyini, yaptım, evini yaptım. Belki sana kaba davrandım ama çocuğum için beni affet. Yeter ki gel, evine bile gelmeyeyim. Millet ne derse desin ben kimsenin sözüne bakmıyorum. Gerekirse evimi barkımı satar Bafra’yı bile terk ederim yeter ki çocuğumuz mutlu olsun” dedi.
Köse, eşini bulanı veya yerini bildireni ödüllendireceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.