Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 aydır kamyonun evden çıkarılması bekleniyor

Malatya’da freninin patlaması sonucu Suriyelilerin yaşadığı eve girip 7 aylık hamile bir Suriyeli kadının ölümüne, biri hamile 6 kişinin yaralanmasına neden olan kamyon 1 aydır evden çıkarılmayı bekliyor.Malatya’da yaklaşık bir ay...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da freninin patlaması sonucu Suriyelilerin yaşadığı eve girip 7 aylık hamile bir Suriyeli kadının ölümüne, biri hamile 6 kişinin yaralanmasına neden olan kamyon 1 aydır evden çıkarılmayı bekliyor.
Malatya’da yaklaşık bir ay önce freninin patlaması sonucu Suriyelilerin yaşadığı eve girerek 7 aylık hamile bir Suriyeli kadının ölümüne, biri hamile 6 kişinin yaralanmasına yol açan kamyon halen evden çıkarılmadı. Kazanın ardından kamyonun evde unutulduğunu belirten ev sahibi Mehmet Dinçer, “Bir aydır burası bu şekilde biz bekliyoruz. Ben burada bakkal dükkanım vardı. Tam 1 aydır bu şekilde bekliyorum. Ne gelen var ne giden. Mağdur durumdayız. İş yerim kapalı, ben bu iş yerinden ev geçindiriyordum. Hala aynı durumdayız. Mağdur durumdayım. Ne yapacağımızı bilmiyorum. Bekliyoruz. ’Savcılık aşamasındayız’ diyorlar, ’savcılık daha karar vermedi’ diyorlar. Kamyon çıkarılacağı zaman bilirkişi ’bina yıkılacak’ diye bir karar vermiş. Bina yıkılacak fakat ben ne yapacağımızı bilmiyorum. Ben burada 22 senedir esnaflık yapıyorum, buradan ekmek parası kazanıyorum. Mağdur durumdayız. İlgililerin bize yardımcı olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.