Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artık kazanma zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 00:00

Samet hocanın hafta içinde dediği gibi artık kazanmak gerekiyor ve ben Çaykur Rizespor maçından çok umutluyum. Açıkçası daha düne kadar bu takım yetersiz yazıyordun şimdi ne oldu da olumlu yazmaya başladın diye aklınıza gelebilir. 

Eleştirilerim hem hazırlık kampı hem de hazırlık maçlarıyla son olarak da ligin ilk maçını kapsıyordu. Ve bu eleştiriler herkes tarafından yapılıyordu. Takım içinden bir oyuncunun bu takımla kevgire döneriz dediğini bile biliyorum. O isim sadece bende kalacak, kim diye de sormayın. 

Ve fakat, sonradan yapılan transferler gerçekten çok başarılı ve tam isabet diyebilirim. Sakho olsun, Saviet olsun, Lima olsun... Ve alttan gelen genç timsahların müthiş performansı. Ertuğrul, Okan, Burak ve Furkan... Kaç oyuncu etti, yedi... yedi oyuncu da takımın yarısından fazlası demek. 

Son Beşiktaş maçında ikinci yarıdaki oyunu, hırsı, isteği gördükten sonra nasıl umutlanmayım ki? Sanırım yeşil beyazlı taraftarlar da benimle aynı görüştedir.

Gelelim Çaykur Rizespor maçına. Dediğim gibi son derece umutluyum ve Bursaspor’u galibiyete yakın takım olarak görüyorum. 

Elbette ki bu tür deplasman maçlarında sahanızdaki kadar pozisyon bulamazsınız. Bu nedenle bulduğunuzu değerlendirmeniz gerekiyor. Bu noktada da Sakho çok önemli bir oyuncu. Özellikle istediği topları alırsa bu sezon çok gol atar. Bu ne demek? Sürekli beslenmesi sağdan soldan iyi toplar almadı demek. 

Rakip ceza dahası çevresinde yapacağı duvar paslarında da etkili olacaktır. Stancu-Sakho ikilisi bu anlamda iyi işler çıkarabilir. 

Sonuç olarak, Rizespor deplasmanı her zaman zordur ama. Ancak hem Rizespor’un sıkıntıları hem de Bursaspor’un giderek oturması galibiyet beklentimi artırıyor. 

Artık galibiyet zamanı. Bekleyip görelim...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.