Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artık Çıkış Başlasın!

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 00:01

VAR kararları Bursaspor'un puanlarını yese de taraftarın takıma ve Samet Hoca'ya güveni tam.  Bu takımda hırs var, istek var, hücuma dayalı futbol var, sadece gol yok. Golde gelince değmeyin takımın keyfine. Ardı ardına gelecek olan galibiyet ateşini Medikal Grup Sivasspor maçıyla yakacağız. Samet hoca golcülerini iyi çalıştırmalı. Yiğidoları ilk 45 dakikada avlamalı. İkinci yarıya bırakarak risk almamalı. Tekrar bir beraberliğe kimsenin sabır göstereceğini sanmıyorum.

Samet Hoca, bu takım için doğru seçim olduğunu oynattığı cesur futbolla göstermiştir. İki sene üst üste yaşanan kabusun ardından Bursaspor'da futbol içimizi ısıtıyor. Oyuncular iyi niyetli, takımda arkadaşlık geri geldi, tüm bunlar başarılı oyunda önemli etken. Sadece bir galibiyette ihtiyacımız var. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Sivas ve Ankaragücü maçları fırsat. Seri yapabiliriz. Haydi kolları sıvayın golleri yağdırın. Bir galibiyetle çıkışımız başlayacak. Galibiyetle özgüven yüklenecek ve alınacak sonuçlar hem camianın hem de sıralamada Bursaspor'un yüzünü güldürecek.

"Bu takım çok kaliteli, üst düzey takım olacak" diyor Samet Aybaba. Çok da haklı. Takımı ilmek ilmek kendisi dokuyor çünkü. Ortaya çıkan takım bunun göstergesi. Taraftara düşen ise sadece biraz sabır. En ufak bir olumsuzlukta gemileri yakmayın, köprüleri atmayın. Küstürmeyelim şu oyuncuları, Samet hocayı. Gerçekten çabalıyorlar arma için ter akıtıyorlar. İçi boşalan armanın hakkını vererek oynuyorlar. Bu yeterli değil mi?

Elbette binlerce kilometre yol giderek takımlarını destekleyen taraftarın hakkı ödenmez. Ama hep bağırıyordunuz ya tribünlerden, "adam gibi oynayın" diye. İşte tam da istediğinizi yapan bir futbolcu topluluğu var karşınızda. Çıkıp adam gibi oynuyorlar. Şimdi çıkışın tam da zamanı. Alınacak galibiyetler serisi bizi zirveye ortak yapabilir. Neden olmasın?

MAŞALLAH OKAN'A

Harun Tekin'in ayrılmasının ardından Bursaspor'da kalenin teslim edildiği Okan Koçuk performansıyla adeta parmak ısırtıyor. Kalesini gole kapatan Okan Koçuk güven veriyor. Kurtardığı penaltının ardından yaşadığı sevinç ise unutulmazdı benim açımdan. Başarmış olmanın verdiği gurur ve inancın zaferiydi o enstantene. Okan'a maşallah. Her geçen gün artılar koyuyor performansına. Türkiye O'nu konuşuyor. Eğer şımarmaz ve kendisini ileriye taşırsa Avrupa'ya transferi beni şaşırtmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.